Изграждане на покриви

Изграждане на нов покрив включва:

  • изграждане на нова дървена конструкция
  • полагане на паропропусклива мембрана
  • изработка на двойна скара
  • редене на керемиди
  • полагане и подмазване на керемиди.

Изграждането на нов покрив е доста сложна дейност, която изисква определени познания, умения и най-вече изключително прецизно изпълнение.

Ние от КОРЕКТСТРОЙ 93 разполагаме с екип от професионалисти, които разбират от работата си и могат да изградят Вашата нова покривна конструкция безупречно

Изграждането на покриви е в основата на строежа на всяка сграда

Да инвестираш в строежа на нова къща е изключително трудно решение в днешно време. Изисква много финансови средства преди всичко. За останалото ще се погрижи строителната фирма. Фирмата изпълнител ще се заеме с цялостния строеж. Като се започне от основите до цялостното изграждане на къщата. И не на последно място, преди да се мисли за вътрешен ремонт, идва ред на една от най-важните дейности – изграждането на покриви. Това е много важен момент от строителните работи. При строежа на административни сгради, складове и др. ситуацията е същата. Минава се през същите процедури. Естествено строителните фирми поемат и много по-дългосрочни ангажименти по строителството на големи обекти като многофамилни жилищни сгради. При тях изграждането на покриви също е сред основните строителни дейности.

Изграждане на покриви 1
Изграждането на покриви трябва да бъде подсигурено

Изграждане на покриви в следствие на непредвидени обстоятелства.

Често чуваме съседи или приятели да казват. Къщата е доста пропаднала. Стара е и се нуждае от ремонт. Има се предвид необходимостта от изграждане на покриви. До тук добре. Избират фирма за изграждане на покриви. От там им правят оферта. И липсата на пари към момента може да отложи ремонта във времето. Но има ситуации, които не могат да бъдат предвидени. В такива случаи изграждането на покриви не може да чака. Разразила се силна буря например може да доведе до такава необходимост. При силни пориви на вятъра покривът буквално може да се окаже на земята. При оглед е твърде вероятно майсторите да установят, че керемидите са негодни и изпочупени. Тогава не остава нищо друго освен да се предприеме дейност по изграждане на покриви. До изграждане на покриви може да се стигне и след силен и продължителен снеговалеж. Снегът натежава и покривите може да бъдат разрушени от силния натиск от страна на мокрия сняг. И тогава отново се стига до ремонт на покрива. Друго непредвидено обстоятелство, което може да наложи изграждане на покриви е поройният дъжд. И при сериозен теч също не е изключено да се стигне до изграждане на покриви. Изграждане на покриви е неизбежно и след пожар, при който покривът може да е силно пострадал. Строителите идват на място. Установяват щетите. Правят оценка и в много от случаите препоръчват да се извърши изграждане на покриви. Ако сградата е застрахована срещу пожар и други бедствия може да се обърнете към Вашата застрахователна компания. Ясно е, че няма как да сте подготвени финансово за подобен разход за изграждане на покриви. Това е напълно обяснимо. Остава да разчитате застрахователят да покрие щетите по изграждане на покриви.

Изграждане на покриви 2
Изграждането на покриви след нашата намеса изглежда така

Какво включват дейностите по изграждане на покриви?

Да се изгради нов покрив не е никак лесна задача. Ако сте си мислили, че изграждането на покриви е просто и лесно, много грешите. Задавали ли сте си въпроса какво включва цялата трудоемка процедура по изграждане на покриви? Може би не сте. При изграждането на покриви ни е необходимо на първо място да бъде изградена нова дървена конструкция. Тя трябва да отговаря на редица изисквания. Много е важно дървената конструкция, която ще се използва при изграждането на покриви да бъде стабилна. Тя при всички случаи трябва да е устойчива. Това е задължително условие. Не бива да се подценява. Майсторите, които работят по изграждането на покриви добре знаят и от какъв точно дървен материал би следвало да бъде тази конструкция. Друг важен момент при изграждането на покриви е полагането на паропропусклива мембрана. Този елемент от изграждането на покриви е изключително важен и не бива да се пренебрегва. Процесът по изграждане на покриви не може да мине и без т. нар. двойна скара. Тя трябва да се изработи прецизно. И фирма “Коректстрой” ЕООД гарантира високо качество на изработка. При изграждането на покриви изключително важно място заемат керемидите. Първо майсторите по изграждане на покриви внимателно редят керемидите. Изграждането на покриви включва още полагане и подмазване на керемидите. Ето колко много детайли има при изграждането на покриви. Като се започне от новата дървена конструкция и се стигне до керемидите. Затова и цената за един нов покрив със сигурност излиза доста висока. Това е именно защото процесът по изграждане на покриви е сложен и включва много на брой дейности, които трябва да се изпълнят от избраната фирма професионално и последователно. Докато се получи като краен резултат нов здрав и качествен покрив.

Изграждане на покриви 3
Изграждане на покриви от нулата

От какви специалисти имаме нужда при изграждане на покриви?

Майсторите, на които ще се доверите при предстоящите ремонтни дейности трябва да имат определени познания по отношение работата по изграждане на покриви. Специалистите от избраната фирма трябва да притежават необходимите умения за изграждане на покриви. От строителните работници се очаква да изпълняват поставените задачи прецизно и в уговорения срок. Когато планирате да строите нова къща или друга сграда следва да потърсите подходящите майстори. Такива ще Ви трябват не само за вътрешен ремонт например, но и за изграждане на покриви. Както се казва когато имате покрив над главата вътре може после по-спокойно да продължите с вътрешните ремонти. Няма да има нужда да следите и да се съобразявате с прогнозата за времето. Може вече и да не бързате толкова много. Именно поради тази причина приоритет трябва да е търсенето на подходящи специалисти и съответно фирма за изграждане на покриви. Препоръките от съседи и приятели имат важна роля. Обявите в интернет и в печатните медии също. Ето защо е важно клиентите да останат доволни от качеството на работа на работниците. Тогава ще ги препоръчат и на други заинтересовани от изграждане на покриви. Това ще бъде от голяма полза за в бъдеще, както за фирмата, така и за персонала.

Изграждане на покриви 4
Изграждането на покриви понякога се нуждае от най-различни техники

Ако търсите фирма за изграждане на покриви тук е правилното място!

При нужда от изграждане на покриви не се колебайте да се свържете с нас на следните телефони: 0893702927 и 0897979032. Ние ще Ви изготвим оферта и ще се съобразим с Вашите желания и персонални изисквания. Запитвания във връзка с изграждане на покриви можете да изпращате и на e-mail:  korektstroi93@abv.bg. Очакваме Вашите въпроси за възможността за изграждане на покриви и през формата за контакт.

  • Изграждане на покриви 5
    Изграждане на покриви 5 - Разгледайте при нас

Изграждането на покриви е в основата на строежа на всяка сграда

Изграждане на покриви в следствие на непредвидени обстоятелства.

Какво включват дейностите по изграждане на покриви?

От какви специалисти имаме нужда при изграждане на покриви?

Ако търсите фирма за изграждане на покриви тук е правилното място!

ПОЗВЪНИ СЕГА