ЗА НАС – Строителна фирма

Ремонт на покриви Строителна фирма Коректстрой 93
Ремонт на покриви от Строителна фирма Коректстрой 93

Строителна фирма „ КОРЕКТСТРОЙ 93 ″ ЕООД е регистрирана през 2020г. и е член на Камарата на строителите ,като извършва дейности от трета до пета категория. Основната ни дейност е ремонт на покриви .Освен това предлагаме широка гама от строително-ремонтни дейности като повдигане на тавански помещения,хидроизолация,подмяна на метални керемиди,изграждане на дървена конструкция за всички видове покриви,вътрешни ремонти,мазилки,замазки,изолация, гипсокартон, боядисване и др.

Фирмата има СЕРТИФИКАТ на системи за управление съгласно БДС ISO 45001 : 2018

Държим на качественото изпълнение на всички строително-ремонтни услуги.Екипът ние се състои от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на строителството.Използваме само качествени материали,които гарантират дълъг срок на вашия ремонт.Фирмата има готовност за поемане на обекти в цялата страна.Стремим се да постигнем добри взаимоотношения с нашите клиенти и да изградим доверие.

Ние знаем колко важен е покривът за всеки един дом, именно затова ремонтираме покриви само с качествени материали и доказани професионалисти!

Строителна фирма Корект строй 93

Извършваме цялостни и довършителни ремонти, и пълни строителни решения. Завършен набор от услуги за ремонта на вашето жилище, офис или магазин.

Предлагани от нас услуги:

ГИПСОКАРТОН

Гипсокартонови конструкции
Изгаждане на преградни стени
Окачени тавани

МАЗИЛКИ И ШПАКЛОВКИ

Мазилки
Цялостна шпакловка
Шпакловане на фуги от гипсокартон

БОЯ И ТАПЕТИ

Боядисване на тавани и стени
Отсичане на ъгли
Лепене на тапети

ПОД

Полагане на подова замазка
Полагане на подови настилки: плочки, паркет, ламинат

ВиК

Изграждане на цялостни ВиК инсталации
Ремонтни дейности по ВиК
Подмяна на щрангове, тръби, водомери

ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ

Изграждане на нови електроинсталации
Подмяна на бушони и табла
Монтаж на осветителни тела

РЕМОНТ БАНЯ

Къртене и лепене на плочки
Демонтаж и монтаж на санитария,
Монтаж на подов сифон

Комплексни довършителни ремонти и цялостни решения. Безплатна консултация и оглед на място.

При нужда от строителни услуги идва на помощ строителна фирма

Ако Ви предстои да строите нова къща. Ако мечтаете за вила в някое спокойно райско кътче на България. Обърнете се към строителна фирма. Строителната фирма разполага с добри професионалисти. Те ще Ви се притекат веднага на помощ и ще Ви предложат най-професионалното и подходящо решение. Вашият дом се нуждае от ремонт. И за това ще се погрижат от строителната фирма. Те извършват и вътрешни ремонти. Или казано накратко за тях това е детска игра. Ще се справят със ситуацията без проблем. Ще отговорят на Вашите очаквания както по отношение на цялостния строеж на сградата, така и по отношение на вътрешните ремонтни дейности.

Строителна фирма най-добрия избор за Вас
Строителна фирма – поставяне на гипскартон

Какви услуги предлага строителната фирма?

Строителната фирма извършва много и разнообразни услуги. Нашата строителна фирма предлага изграждане на покриви. Това е основната ни дейност. Като предлагаме и редица други строително-ремонтни дейности. По отношение на покривите строителната фирма предлага цялостно изграждане на покриви. Нека разгледаме в детайли строителните услуги. В какви случаи можете да се обърнете към нашата строителна фирма. Строителна фирма потърсете при необходимост от поставяне на хидроизолация. От строителна фирма имате нужда и когато установите, че трябва да се пренаредят керемидите на покрива. Друг случай, в който пръв помощник отново е строителната фирма, това е когато има проблем с покривната конструкция. Тези конструкции са дървени. Може да се повредят при силна буря, при пороен дъжд. Строителната фирма ще се погрижи за това да поправи съществуващата покривна конструкция или да изгради нова. Освен ремонт и изграждане на покриви, нашата строителна фирма предлага богата гама строително-ремонтни дейности. Една от често търсените услуги е гипсокартон. Много често клиентите се обръщат към строителна фирма именно с искане на оферта за гипсокартон. Друга много желана услуга е повдигане на тавански помещения. Строителната фирма извършва и вътрешни ремонти. При нужда от мазилки, замазки, изолация, боядисване обърнете се към строителна фирма. Тя осъществява всички тези услуги.

Строителна фирма изберете качеството
Строителна фирма – шпакловане на стени

Как да изберем най-добрата строителна фирма?

Всички фирми се стремят да отговорят на очакванията на своите клиенти и да предлагат услуги с високо качество. Когато започвате строеж или пък решите да предприемете вътрешен ремонт на Вашето жилище или офис съвсем логично е да си зададете въпроса: как да изберем правилния изпълнител? Универсален отговор няма. За да получите информация и отзиви за фирмите може да се възползвате от необятните възможности, които интернет предоставя. Прочетете какво пише във фирмените сайтове и сравнете. Потърсете мнения на клиенти във форуми и в социалните мрежи. Посъветвайте се с близки и приятели. Ако скоро са строили или правили ремонти и имат конкретни впечатления да Ви препоръчат строителна фирма. Да споделят дали са доволни.

Строителна фирма най-добра цена без компромиси
Строителна фирма – боядисване на стени и тавани

Очаквания към строителната фирма

Клиентите имат големи очаквания към избраната от тях строителна фирма. На първо място майсторите от строителната фирма качествено да изпълняват поетите ангажименти. За клиента е важно и какви служители работят в конкретната строителна фирма. За предпочитане е те да са хора с дългогодишен опит в областта на строителството. Това винаги е предимство при избора на строителна фирма. За клиента е важно строителната фирма да използва качествени материали. На никого не му се занимава с чести ремонти вкъщи. Ако строителната фирма работи с качествени материали ще се избегне честата нужда от ремонт. Ще се постигне дълготраен ефект от ремонтните дейности. Ако в ремонта се вложат по-евтини материали цената ще е по-ниска. Това първосигнално би се харесало на клиента. Но в дългосрочен план може да има негативни последици. Качеството на избраните материали може да се окаже не достатъчно добро. Затова ивслушвайте се в съветите на специалистите от строителната фирма. А те със сигурност ще Ви предложат да се закупят и да се работи с висококачествени строителни материали. Клиентът може да живее в столицата или в голям град, но да има вила на село. Тогава той ще избере строителна фирма която може да поеме поръчка в отдалечено населено място. Казано накратко строителната фирма трябва да има готовност да поема обекти във всяка точка на България. Така ще бъде по-конкурентоспособна сред фирмите в бранша. Ремонтите често са по-продължителни. От строителната фирма изпълнител се очаква да изгради добри взаимоотношения с клиента. И още редица очаквания имат търсещите подобни услуги. От избраната строителна фирма да бъдат коректни, което е важно и за двете страни. И не на последно място от строителната фирма изпълнител се очаква да завърши в срок поставените задачи. В противен случай, ако например става дума за откриване на обект фирмен магазин, при неизпълнение на ремонтните дейности в срок той няма да е открит на обявената дата. Това ще създаде допълнителни неприятности за възложителя. Подобни ситуации от страна на строителната фирма не трябва да се допускат.

Строителна фирма най-ниски цени
Строителна фирма – ремонт на покрив

Промоции от строителна фирма

Всички търговци пускат промоции. Следователно може да се очакват такива и от строителна фирма. Клиентите зорко следят за това във фирмените сайтове. Ако се нуждаят от ремонт на покрив или от изграждане на покрив веднага ще проверят да не би някоя строителна фирма да е публикувала някаква промоция. Те се състоят най-често в намаление с определен процент. Намалението може да важи за всички услуги предлагани от строителната фирма. Може да е валидно само за конкретни услуги. Промоции има и на предлагани услуги за вътрешни ремонти. И там възможностите са различни. Намалението може да е различно при различните услуги. Други може да си останат на стандартните непромоционални цени. Съвет към клиентите! Обърнете внимание до кога е валидна промоцията. Ако в момента нямате възможност да се възползвате следете крайния срок. Ако все пак изпуснете тази възможност не съжалявайте. Очаквайте и следете за други промоции в бъдеще.

Строителна фирма разнообразие от услуги
Строителна фирма – поставяне на хидроизолация

Поискайте оферта от строителна фирма

При необходимост от строително-ремонтни дейности се обърнете към строителна фирма и поискайте оферта. Специалистите ще се съобразят с Вашите изисквания и с търсените от Вас услуги. Ще изготвят индивидуална оферта в кратък срок. За по-прецизното изготвяне на офертата може да Ви препоръчат да направят предварителен оглед на обекта. За повече информация свържете се с нас на следните телефони: 0893702927 и 0897979032. Ако предпочитате да ни пишете направете го на e-mail:  korektstroi93@abv.bg. За Ваше удобство сме предвидили и контактна форма в нашия сайт.

  • Строителна фирма 6
    Строителна фирма 6 - Разгледайте при нас

При нужда от строителни услуги идва на помощ строителна фирма

Какви услуги предлага строителната фирма?

Как да изберем най-добрата строителна фирма?

Очаквания към строителната фирма

Промоции от строителна фирма

Поискайте оферта от строителна фирма

Call Now ButtonПОЗВЪНИ СЕГА