Строителна фирма Коректстрой 93

Строителна фирма Коректстрой 93 е регистрирана през 2020г. и е член на Камарата на строителите ,като извършва дейности от трета до пета категория. Основната дейност на строителната фирма е ремонт на покриви .Освен това предлагаме широка гама от строително-ремонтни дейности като повдигане на тавански помещения,хидроизолация,подмяна на метални керемиди,изграждане на дървена конструкция за всички видове покриви,вътрешни ремонти,мазилки,замазки,изолация, гипсокартон, боядисване и др.

Строителна фирма „ КОРЕКТСТРОЙ 93 ″ ЕООД

Притежава сертификат съгласно БДС ISO 45001 : 2018

Държим на качественото изпълнение на всички строително-ремонтни услуги.

Екипът ни се състои от майстори строители с дългогодишен опит в сферата на строителството. При изграждането и в ремонтните дейности използваме само качествени материали. Фирмата има готовност за поемане и реализиране на строителни проекти в цялата страна.

Като една от най- препоръчваните строителни фирми наша цел е винаги да изпълняваме строителните проекти в срок и с високо качество, което ни гарантира създаване на добри взаимоотношения с нашите клиенти и да изграждане на доверие.

Строителна фирма за изграждане и ремонт на окачени тавани
Изграждане и ремонт на окачени тавани
Шпакловане на стени
Шпакловане на стени
Строителна фирма за изграждане и ремонт на покриви
Изграждане и ремонт на покриви

Строителна фирма Коректстрой 93 знае колко важно е всеки един ремонт или изграждане на нов дом да бъде изпълнен с необходимото качество и внимание към детайла, затова работим с опитни строителни професионалисти!

ПОЗВЪНИ СЕГА